Skip to main content

Vores mission er, at du lykkes med bæredygtighed

Vi guider og underviser dig i sund grøn vækst

Ph.d. Klimapsykolog Ragnhild Nilsen

Ragnhild har lavet verdens første økologiske håndklæder og innoveret tekstil ud af tang. Hun har været med til at opbygge SEKEM til at blive Egyptens største producent af økologisk bomuld og mad. Ragnhild er medstifter af Universitetet Heliopolis for Bæredygtighed i Kairo samt store globale netværk for socialt entreprenørskab og etisk handel. Hun var den første leder af den grønne omstilling i Nortura SA. Ragnhild er forfatter til 15 bøger indenfor psykologi, kommunikation, arbejdsglæde og ledelse. Ragnhild er Ph.d. i innovation og entreprenørskab, MA i psykologi og MA i musik og pædagogik. Hun regnes for coachingens mor i Norge.

Læringsekspert Hanne Houbak

Hanne driver virksomheden About Learning - 4MAT Group A/S og er Preferred training partner i Europa i 4MAT metoden. Hun har gennem årene certificeret og trænet adskillige ledere, undervisere, trainere, konsulenter og foredragsholdere. Hun har fornøjelsen af at arbejde sammen med førende eksperter i hele verden. Hun har skrevet bogen ”Ved du, hvem du er?” i samarbejde med 10 dobbelt verdensmester Arne Nielsson og Journalist Anne Hermansen. Hannes spidskompetencer er 4MAT, train the trainer, online training og grafisk facilitering. Hun har været selvstændig siden 1998.

Abonner på vores nyhedsbrev

Interesserer du dig for klimapsykologi og bæredygtighed, så abonner på vores nyhedsbrev. Vi deler viden og inspiration til et bæredygtigt liv, inspirerer til handling og inviterer til kurser og arrangementer. Du kan altid afmelde dig igen.